Càmeres i acció conjuntament amb els talleristes de rap Acid Lemon,Turo i Rase són els guanyadors del concurs organitza’t per Casa Sagnier “Docs Cooperants”, amb el projecte “RAP EN LA TRAJANA”.

Tres artistes amb llarga trajectòria dins l’escena del rap decideixen tirar endavant tallers de formació de rap de manera voluntària, a joves del centre La Trajana; Amb la intenció de fer una tasca d’intervenció i transformació social.

La Trajana és una zona del barri de Sant Martí del Besòs que va patir un fort pla de remodelació urbanística l’any 1994. A l’hora es tracta d’una zona de la ciutat on trobem un elevat nombre de joves en perill de risc d’exclusió social.

A través de la composició col·lectiva d’una cançó de rap i d’un videoclip, els/les joves aprendran noves formes de treballar cooperativament i una via d’expressió i canalització de les seves emocions.

A principis d’abril podreu veure la publicació del documental.