Reprodueix vídeo

No funciona el vídeo? Prova el reproductor antic.

Tràiler del documental “Rap en la Trajana” gravat entre gener i abril del 2014. Co-dirigit i realitzat per l’Associació CàmeresiAcció amb la col.laboració dels talleristes de rap. El documental es situa dins el centre de joves “El Drac” a la Via Trajana, Barcelona. I tracta sobre l’experiència d’un taller de rap des del punt de vista dels talleristes, participants i educadors/es del centre. On es pot veure tot el procés des de la creació de la primera lletra fins a la realització del concert final.

La proposta del documental va guanyar el 2n premi del concurs Doc-Cooperants de la Casa Sagnier, fet que a l’hora va impulsar la seva producció: http://casaldejoves.casasagnier.net/a….

A finals de maig podreu veure el resultat.