CàmeresiAcció i Ratio es presenten al concurs de curtmetratges per a persones amb discapacitat intel.lectual CADI. http://www.asproseat.org/festival-cadi-discapacitat-intel-lectual-curtmetratges-concurs-videos.html Vídeo resultat del taller de “La tècnica audiovisual per a la diversitat funcional” realitzat les dues primeres setmanes de Juliol del 2013 a Barcelona per l’associació Càmeres i Acció en col·laboració amb el taller Cordada gestionat per l’associació pro discapacitat RATIO. Els realitzadors del curtmetratge han sigut en la seva majoria, els i les pròpies usuàries del taller: en Marc Gurt, en Marc Prats, en Joel Martínez, en Miquel Réne i la Montserrat Vallhonesta. El muntatge ha anat a càrrec dels/les membres de l’associació Càmeres i Acció. A més, el vídeo inclou una part del making off al final.