Joves del Palau Alòs realitzen aquest Haikurt en motiu del dia internacional contra la discriminació racial. Generen continguts audiovisuals en forma de curtmetratge, mentre raonen i exploren sobre les inquietuds i situacions socials que giren entorn a la percepció social de diferents problemàtiques. Justícia Social, Violència o Racisme són algunes de les temàtiques tractades en aquests darrers mesos. El taller és gratuït i es realitza cada dijous de 19.30h a 21.30h al Casal de Joves Palau Alòs. Per apuntar-se només cal escriure un mail a: info@cameresiaccio.org Què és un Haikurt? “¿QUÉ ES UN HAIKURT? El modelo de micrometrajes que Haikurts propone está inspirado en la estructura métrica de las estrofas de la forma poética japonesa haiku. Un haiku se forma por tres versos: uno de cinco sílabas, uno de siete y otro de cinco, consecutivamente. El total es de tres versos y diecisiete sílabas. De este modo, los tres versos de cinco, siete y cinco sílabas del haiku, se adaptan en tres planos de cinco, siete y cinco segundos en un haikurt. El creador de un haikurt elabora un micrometraje de tres planos y un total de diecisiete segundos.” +info: http://www.haikurts.com/