Reprodueix vídeo

Videoclip i tema composats pel grup de joves estudiants de secundària de l’Escola de Vida Montserrat de la Fundació acidH (Associació Catalana d’Integració i Desenvolupament Humà), que treballa per a promoure i defensar els seus drets de les persones amb intel.ligència límit, sensibilitzar a la societat vers aquest col·lectiu i afavorir la creació de recursos específics amb l’objectiu d’assolir la seva integració social i laboral. del projecte de creació col.lectiva de rap i audiovisual, dissenyat per CàmeresiAcció amb la participació de Nagual.
El projecte es va dur a terme a l’Espai Jove la Fontana durant el desembre del 2014.
En la part de la música han dinamitzat el Charlie Leus i el Ramón Anglada del projecte Nagual. En la lírica han dinamitzat el Raúl Ruiz (Rase Melowmano) i l’Alejandro García (Microbio LDS). I la facilitació del grup i la dinamització de la part audiovisual ha anat a càrrec de Sílvia Cepero i David Fernández (Ambdós de CàmeresiAcció). A més vam gaudir de la participació de la Irene (Nagual) durant tot el procés. I de la participació de la Íngrid (Voluntària de CàmeresiAcció).
La peça musical i la peça audiovisual són creacions del grup de joves: Irene, Marina, Max. Angel, Marco i David.