Reprodueix vídeo

No funciona el vídeo? Prova el reproductor antic.

Aquest vídeo documental és una més de les accions de la campanya VIDA INDEPENDENT, #feselpas que ECOM impulsa amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona, amb l’objectiu de promoure la vida independent entre les persones amb discapacitat física.
El vídeo reflexiona sobre la necessitat vital de les persones, en aquest cas persones amb discapacitat física, de poder tenir una vida independent i autònoma i un projecte propi de vida. Perquè moltes persones amb discapacitat, per les raons que siguin, encara no creuen que una vida independent és possible per a elles.
Protagonitzat per persones amb discapacitat física que ja tenen una vida independent, el vídeo vol promoure que altres persones es decideixin a prendre les regnes de les seves vides i desenvolupar un projecte de vida propi.
Ha estat realitzat per la productora audiovisual New Division.
S’ha comptat amb l’associació Càmeres i Acció, que ha aportat dinàmiques de grup per a la creació conjunta de la conceptualització i el guió del vídeo.