Reprodueix vídeo

No funciona el vídeo? Prova el reproductor antic.

Fil a l’Agulla com a facilitadores i CàmeresiAcció com encarregades de l’apartat audiovisual, es troben per mostrar el recull dels diferents Casals Interculturals realitzats dins l’espai Pròpolis; un projecte de l’Espai Jove Garcilaso que vol fomentar l’autoestima i l’apoderament dels adolescents i joves. L’objectiu del casal i les activitats que es succeiran, és proporcionar una experiència de convivència i diàleg entre diferents cultures, religions, vivències i maneres de pensar. Durant el casal es realitza l’acompanyament de les joves en la recerca d’una identitat cultural, feta de les arrels familiars i alhora de les experiències pròpies, viscudes amb altres joves, i dels valors de la seva societat d’acollida, en aquest cas Barcelona. L’objectiu és que algun dia ben proper, aquests joves puguin acompanyar a altres joves en aquest camí.

La nova web conté millores tècniques al reproductor. Temporalment, el reproductor antic també estarà disponible.