En aquest curtmetratge, vam abordar l’acceptació i passivitat social front la violència, així com la crítica cap a el negoci de la venta d’armament i material de defensa.

Curtmetratge participatiu realitzat per joves del Prat de Fundaesplai en el marc del projecte IMAGO. “Emmarcat dins els projectes adreçats a joves, des del departament d’Acció Social de Fundesplai han iniciat un nova proposta per intervenir en la franja d’edat del 16 als 21 anys, i que porta per nom IMAGO. IMAGO, concepte relacionat amb l’última fase del desenvolupament cap a l’etapa adulta, és un projecte que té per objectiu que 60 joves dels municipis Cornellà de Llobregat, l’Hospitalet de Llobregat i el Prat de Llobregat, realitzin una formació en competències transversals fent servir un llenguatge més atractiu per ells com és el del llenguatge audiovisual, aconseguint afavorir el seu apoderament i la seva inclusió sociolaboral. Entre aquestes competències es troben l’autoconeixement, la visió analítica i crítica, l’organització, la comunicació, el treball en equip, l’adaptabilitat, etc.”