No funciona el vídeo? Prova el reproductor antic.

CàmeresiAcció col·labora amb l’Hora lliure en la campanya “I tu, a què jugues?” , la qual vol contribuir a conscienciar i promoure el joc igualitari entre els infants, per eradicar el sexisme i els estereotips de gènere introduït a través del joc en la infància.

El projecte es concreta amb l’elaboració d’un pla d’acció per la conscienciació de la societat i vol arribar a la màxima difusió durant els mesos de novembre i desembre previs a la campanya de Nadal 2018. Vol incidir en 3 línies: fabricants, comerciants i, sobretot, consumidors.

Es pren com a punt de partida la importància del joc en el desenvolupament de les persones. El joc i les joguines són una via de socialització, entesa com al procés pel qual un individu aprèn i interioritza els elements de la cultura del seu entorn, i una via de construcció del gènere. Cal remarcar que forçar a un joc diferenciat entre nenes i nens és educar d’una manera divergent, creant futurs i expectatives diferents i discriminant els gèneres des de la infància.

Participa al Goteo!

La nova web conté millores tècniques al reproductor. Temporalment, el reproductor antic també estarà disponible.