Els projectes de l’eix sostenibilitat que es van començar a treballar fa un any a CooperaSec van prenent forma i vida al barri. El passat 14 de Desembre del 2018 es van presentar les conclusions sobre el projecte pel Compromís de Consum Responsable a les escoles de Poble Sec.

Així, al Centre Cívic El Sortidor va tenir lloc la trobada  per presentar el treball fet per nois i noies de les escoles Mossèn Jacint Verdaguer, Tres Pins i l’Institut XXV Olimpíada. El treball fet aquests mesos ha consistit en copsar i ser conscients de l’impacte que estem produint al planeta i com de necessari es fa adoptar nous hàbits de Consum Responsable. Per això han estat pensant com millorar el consum de l’aigua, de l’energia, dels aliments i dels recursos materials en les seves escoles, que s’expliquen en aquesta trobada.