Des d’avui 21 de Juny fins el proper 21 de Juliol es pot visitar a la sala d’actes del Palau Alòs, l’exposició “QUÈ MÉS PODRÍEM DIR?”

Aquesta nova experiència de col·laboració entre Ilium Colletive i CàmeresiAcció, és el resultat d’un procés de tres mesos treballant en un espai experimental i creatiu, amb persones vinculades al barri de la Ribera de Barcelona. En part degut a aquest entorn més immediat que envolta l’espai del Palau Alòs, es va decidir fer un fanzine entorn la interculturalitat. Agraïm al Palau Alòs aquesta nova oportunitat i a totes les participants que ho han fet possible: Kaidu, Hugo, Olmo, Manuela, Michi, Irene, Anna, Àngela i Coral. Tots els textos i imatges del fanzine han sigut produïts pels participants del taller durant els mesos d’abril, maig i juny del 2019 .

Totes les reunides en aquest projecte volem reivindicar la llibertat d’expressió, la igualtat i el valor de la creació col·lectiva. Totes tenim coses a dir, llavors: què millor que dir-les? Aquest fanzine és el resultat d’un conjunt d’inquietuds, ràbies, amors i motivacions. Això és de totes i és de ningú. Aquest d’aquí és teu; i tu? què més podríes dir?