No funciona el vídeo? Prova el reproductor antic.

Des de darrere les càmeres és un projecte de col.laboració entre UNRWA i CàmeresiAcció en el que mitjançant tallers de creació col.lectiva, s’han fet vídeos participatius per reivindicar els drets de les persones refugiades de Palestina. Durant el 2019 UNRWA i CàmeresiAcció han treballat amb alumnes de la UEC del Carmel de la Fundació Adsis, amb el Grup de Primera Oportunitat Passwork-CNO Barcelona i Servei d’Activació Competencial Fundació Adsis , amb el Programa Dedeuana del Centre Cívic Sant Martí i l’Espai Jove Les Basses i amb la Universitat de Barcelona amb el segon curs de la Llicenciatura de Sociologia en l’assignatura “Conflictes i problemes socials”. El passat 12 de juny es van presentar les peces als Cinemes Girona de Barcelona.

La nova web conté millores tècniques al reproductor. Temporalment, el reproductor antic també estarà disponible.