Reprodueix vídeo

Durant el passat mes de febrer les joves de l’Impuls Jove van arrencar un projecte social i van escollir treballar entorn la crisi de l’habitatge.  El procés dins el grup comptava amb la complexitat i valentia d’algunes de les joves participants que havien patit les conseqüències en primera persona i que tenien la motivació per treballar aquest tema. Des de L’Esberla, van considerar utilitzar l’eina audiovisual com a mitjà per donar visibilitat a aquesta problemàtica. En el documental hi surten reflectides les veus de les veïnes del Besòs, la de persones que formen part d’organitzacions socials com el Grup d’Habitatge de Sants o la PAH Barcelona, i que mostren alternatives a la crisi. Finalment, vam realitzar un debat entre les diferents participants on comparteixen els seus punts de vista.