Taller Rap juliol CàmeresiAcció i Tribade

Durant el mes de juliol CàmeresiAcció ha comptat amb la col.laboració del grup de rap feminista Tribade en la creació d’una cançó de l’estiu dels esplais Trencalòs i El Nus de Fundesplai. El projecte s’ha portat a terme als bucs d’assaig i a l’estudi de gravació de l’Espai Jove Garcilaso amb la participació del seu equip tècnic. L’objectiu de la creació era aprendre una nova eina d’expressió com és la música i el rap, així com reflexionar sobre conceptes com: Respecte, opressió, solidaritat, racisme, ecologisme, etc. En definitiva, una creació en primera persona per educar en valors i fomentar una perspectiva crítica de la realitat que ens envolta. La lletra ha estat íntegrament pensada i escrita pel grup d’infants (entre els 6 i els 12 anys). Aviat penjarem el resultat.