No funciona el vídeo? Prova el reproductor antic.

Durant el mes de juliol CàmeresiAcció ha comptat amb la col.laboració del grup de rap feminista Tribade en la creació d’una cançó de l’estiu dels esplais Trencalòs i El Nus de Fundesplai. El projecte s’ha portat a terme als bucs d’assaig i a l’estudi de gravació de l’Espai Jove Garcilaso amb la participació del seu equip tècnic. L’objectiu de la creació era aprendre una nova eina d’expressió com és la música i el rap, així com reflexionar sobre conceptes com: Respecte, opressió, solidaritat, racisme, ecologisme, etc. En definitiva, una creació en primera persona per educar en valors i fomentar una perspectiva crítica de la realitat que ens envolta. La lletra ha estat íntegrament pensada i escrita pel grup d’infants (entre els 6 i els 12 anys). Aviat penjarem el resultat.

La nova web conté millores tècniques al reproductor. Temporalment, el reproductor antic també estarà disponible.