No funciona el vídeo? Prova el reproductor antic.

El BAM Cultura Viva és una programació que, des de fa quatre anys, i a diferència d’altres propostes, es concreta conjuntament des d’un entorn extens de gent i agrupacions, que es va ampliant i reforçant amb el temps, format pels col·lectius Alterevents, l’Ateneu L’Harmonia, Cultura en Vivo, El Triangle Contracultural, Indigestió, Le Good Good, Llobregat Block Party, Pedra, Quesoni, Quepo i altres persones a títol individual.

Com cada any, la programació d’aquesta edició s’ha construït a partir d’una convocatòria oberta, que aquest any va coincidir amb el principi del confinament, i on es van rebre gairebé cinc-centes propostes connectades amb la música. Una comissió, formada per membres del Plenari del BAM Cultura Viva, ha fet una escolta activa de totes les propostes i s’ha reunit telemàticament per debatre i donar forma al cartell definitiu de l’edició d’enguany. A la comissió s’hi han sumat persones de perfils i experiències diverses, per guanyar en riquesa de punts de vista i experiències.

L’Espai BAM Cultura Viva vol generar un context participatiu de festa major en què la diversitat sigui una de les protagonistes principals. L’edició d’enguany inclou projectes musicals que van des del pop, fins a la música urban i la world music, tot plegat amanit amb apunts de jazz i experimental.

La nova web conté millores tècniques al reproductor. Temporalment, el reproductor antic també estarà disponible.