No funciona el vídeo? Prova el reproductor antic.

Des del passat dilluns 11 de Novembre, CàmeresiAcció arrenca un projecte documental a l’illa de Mallorca. Aquest nou documental social participatiu s’està portant a terme a sis pobles de la serra mallorquina: Campanet, Mancor de la Vall, Selva, Búger, Binissalem i Santa Maria.

Des d’ara i fins a finals de Febrer, cada poble participa del procés col·lectiu de creació, en el qual realitzen una autorepresentació de la realitat que les envolta. Amb el seu poble com a eix central, són les mateixes joves participants les que mitjançant una sèrie de dinàmiques i càpsules formatives, decideixen quina forma volen donar-li al guió, quins plànols enregistraran (story board) i tots aquells aspectes relatius a la construcció del documental.

A partir del mes de Març del 2020 es podrà veure a diferents sales de Mallorca i Barcelona.