No funciona el vídeo? Prova el reproductor antic.

El III Cicle de Documental Social de l’Ateneu Popular de Vilamajor de Sant Antoni de Vilamajor comença demà divendres 21 de febrer a les 19h amb la projecció del documental Viure al Límit. A més a més, podreu comptar amb la companyia de Sílvia Cepero, una de les directores.

Podeu mirar el tràiler aqui.

SINOPSI: El documental narra el transcurs de vida de diferents persones amb diagnòstic d’Intel·ligència Límit. El recorregut es centra en les diferents etapes que ha de passar qualsevol persona durant la seva vida: L’escola, l’institut, l’entrada al mercat laboral, les relacions de parella, l’oci, l’arribada de certes responsabilitats i la maduresa. Un 1,5 % de persones forma part del col·lectiu amb intel·ligència límit a Catalunya. Un tipus de problemàtica que tot i que a vegades pot ser gairebé invisible per a la societat, a la vegada és aquesta la que aixeca murs entre allò que volem o ens agradaria fer i allò que realment ens permeten fer. Una mirada al límit de les capacitats de qualsevol persona, un plantejament sobre qui o què ens marca fins a on podem arribar.

La nova web conté millores tècniques al reproductor. Temporalment, el reproductor antic també estarà disponible.