No funciona el vídeo? Prova el reproductor antic.

Sinòpsi:

El 14 de març del 2020 el virus covid_19 impacta en la societat men- tre un consell de ministres extraordinari, declara l’estat d’emergència i el con nament de tota la població de l’Estat espanyol a les seves llars.

El documental realitzat en primera persona recull una mirada audiovisual durant la primera setmana en situació de confinament. Les realitats d’aquelles persones que durant aquesta primera setmana es creuen amb la càmera, re exen diferents situacions, punts de vista i de partida per afrontar aquest difícil procés.

Context:

CàmeresiAcció neix de la crisi que es va iniciar al 2008, dels vincles que es van generar en les revoltes i en el videoactivisme d’aquells moments. Es per això que davant d’aquesta pandèmia, ens tornem a aixecar i a recordar que el sentit de la contrainformació i la soli- daritat són i han estat sempre els pilars.

Són dies de contradiccions, de posicionament i sobretot de construcció de relats, és per això que des de la necessitat de l’anàlisi, la reflexió i la denúncia ens volem posar a disposició de totes aquelles revolucions quotidianes que no seran televisades. Amb prudència i amb responsabilitat, ens adherim a la proposta de reduir al màxim la propagació d’aquest i de la resta de virus (capitalistes, masclistes, racistes, etc.) i tanquem el local.

A l’hora quedem a disposició de totes aquelles que sentin la necessitat de ser escoltades i per això, cuidant-nos, intentarem donar cobertura a les invisibilitats de les lectures hegemòniques.

Escriu a info@cameresiaccio.org si creus que podem ser d’ajuda.

Aquests moments son els que ens fan créixer a nivell humà i polític. Ara més que mai, les persones per sobre dels beneficis.

 

Títol: Confinades a Vilapcina
Storyline: Una mirada audiovisual a la primera setmana de confinament per covid19.
Duració: 34’43”
Idioma original: Català/Castellà
Gènere: Documental
Producció: CàmeresiAcció
Direcció: David Fernández
Any de producció: 2019
País de producció: Espanya
Format original: DVD – Full HD 1920x1080p
Norma – Compressió: PAL – MP4
Aspect ratio: 16:9