Reprodueix vídeo

No funciona el vídeo? Prova el reproductor antic.

Comunicant Carmel és un procés formatiu adreça a les entitats socials, els col·lectius i les veïnes del barri, on compartim eines comunicatives i coneixements vers l’ús de les xarxes socials.

El projecte realitzat per CàmeresiAcció i impulsat pel Pla Comunitari Carmel Amunt, té l’objectiu de potenciar la visibilitat dels projectes i iniciatives que es porten a terme al barri. Fomentant la col·laboració i portant a la pràctica un exercici de suport mutu entre les parts, es possibilita la generació de sinergies i s’anima a encaminar-se cap a l’autogestió i l’autonomia necessària per tal d’arribar a produir, publicar o difondre continguts audiovisuals.

Des del mes de Novembre del 2020 portem a terme setmanalment sessions formatives en format online i presencial. Com a pràctica real en comunicació, es va realitzar la producció d’un vídeo conjunt i se’n va fer la difusió de forma coordinada. Previ a la seva publicació, es va acompanyar les participants en la creació dels canal de Youtube i la configuració de les xarxes socials.

#comunicantcarmel #elsuportmutuescontagia #carmel

 

Referències:

notícia BTV:

https://twitter.com/CameresiAccio/status/1418980972465467399?s=20

Xarxa Omnia – Gencat:

https://xarxaomnia.gencat.cat/noticies/comunicantcarmel-el-v-deo-col-lectiu-i-comunitari-del-barri-del-carmel