No funciona el vídeo? Prova el reproductor antic.

25 anys CEESC: passat, present i perspectives de futur

En motiu del 25è aniversari del @ceesc_cat hem creat uns clips en què col·legiades i col·legiats parlen de diferents aspectes de la realitat de la professió i del CEESC.

Avui us presentem el primer, en què l’Araceli, l’Esther, l’Albert i la Fátima ens parlen de com van entrar al CEESC, què hi van trobar, com l’han vist evolucionar i les perspectives de futur que hi tenen.

“Com t’agradaria que fos el CEESC al 2025?” Perquè els aniversaris són una excusa perfecta per mirar enrere però també, i sobretot, per mirar endavant. I així ho ens preguntem pel futur de la professió.

+ info: https://www.ceesc.cat/el-ceesc/25-aniversari-ceesc/1288-25-aniversari-ceesc-videos

Amb la participació de les col·legiades i col·legiats:
Fátima Cevallos Correa @faticevallos
Albert Font-Tarrés @fonttarres
Araceli Lázaro Aparicio
Esther Subias Vallecillo @esthersubias

Acompanyament i realització audiovisual: Càmeres i Acció @cameresiaccio
Subtitulació: Fundació Els Tres Turons @fundacio3turons
Agraïments: Lleialtat Santsenca

#25anysCEESC #activaelCEESC #educaciósocial

“El 15 de novembre de 1996 s’aprova la Llei 15/1996 de creació del @ceesc_cat , el primer col·legi professional d’Educació Social de l’Estat espanyol, després de la primera promoció de persones Diplomades en Educació Social el 1995 i després de la feina realitzada per les tres associacions professionals precedents: l’Associació d’Educadors Especialitzats de Catalunya (AEEC, 1984), l’Associació Professional d’Educadors Especialitzats de Catalunya (APEEC, 1991) i l’Associació Professional d’Educadors Socials de Catalunya (APESC, 1994).

Per celebrar el quart de segle del CEEC, hem col·laborat amb el col·legi per tal de posar en valor la tasca realitzada durant aquests anys i per agrair la feina i el compromís de totes les persones que hi han treballat.”

En aquest segon vídeo, la Tatiana, l’Elisabeth, la Laura, la Maria i la Yousra reflexionen al voltant de la professió. Què els agrada i les motiva de ser educadores socials i què creuen que s’ha de millorar en la professió.

2on clip: