No funciona el vídeo? Prova el reproductor antic.

Aquest clip és el resultat d’un procés participatiu amb persones d’ @associacio_arep en el qual vam estar compartint i debatint sobre la càrrega afegida que troben les persones amb diagnòstic en salut mental per a accedir a un habitatge.

El procés, amb l’acompanyament de CameresiAcció va implicar les usuàries en la conceptualització, guionització i gravació d’aquesta peça audiovisual.

Fruit d’aquesta reflexió conjunta, n’obtenim aquest vídeo, gairebé un espot de denúncia que tracta d’il·lustrar la realitat que viuen milers de persones a l’hora d’accedir a un dret bàsic com l’habitatge.

@laveinaltv es proposa mitjançant aquest tipus de projectes, amplificar les diferents veus dels barris i reflexar realitats que sovint no tenen prou espai en els mitjans convencionals. Una televisó comunitària que continua donant passes per arribar cada cop a més barris.

#bcn #habitatge #salutmental #estigma