Salvem l’Alzina [BarrisiAcció]

Nou contingut del projecte BarrisiAcció 2022! Durant el passat Novembre vam realitzar la 9ena edició del projecte barrisiaccio amb alumnes de 4rt d’ESO de l’@escolavidamontserrat_acidh . Coneixeu la lluita “salvem l’Alzina” de #Gracia !? Al barri de Gràcia hi ha una finca ben coneguda del veïnat pel seu jardí amb arbres de grans dimensions, entre els quals destaca una alzina majestuosa, i les conegudes com les casetes, dos immobles singulars premodernistes de finals del segle XIX. Així doncs, l’objectiu d’aquesta lluita és salvar de l’especulació una de les alzines més antigues de la ciutat, de més de 200 anys, un jardí i dues cases històriques. Aquesta reivindicació s’emmarca en la lluita contra la gentrificació i l’especulació, que davant la inacció dels poders públics ens expulsen dels nostres barris i destrueixen el patrimoni arquitectònic i les zones verdes. Gràcies per la rebuda! #bcn #periodismesocial