Reprodueix vídeo

No funciona el vídeo? Prova el reproductor antic.

Arriba una nova edició del MagazínTV del Carmel, un programa que podreu veure a laveïnal.cat. En col·laboració amb Carmel Amunt, Fundacio  Tres Turons , Xarxa de Suport del Carmelkarmelafest, i el casal abarraca del Carmel. Aquests són els continguts que vam tractar:

A la secció feminismes i migració vam presentar la campanya “Regularizacion ya”.

A la secció espai públic vam fer una ronda de la ruleta preguntona a la plaça Salvador Allende. També vam veure un reportatge de la jornada “OCUPEM ESPAIS”, un acte feminista, reivindicatiu i festiu on les veus de les dones trans, dones cis i identitats dissidents van presentar un fanzine col·lectiu.

A la secció benestar i gent gran vam parlar de les persones que pateixen la soledat no desitjada i com això repercuteix greument en el seu benestar emocional. Ara, una iniciativa de barri impulsada per les propies veïnes vol donar resposta a aquesta problemàtica a través de l’acompanyament telefònic.

A la secció joves també vam parlar d’esport i vam veure com al Carmel falten espais on practicar-lo.

El passat 30 de març va entrar en vigor la Reforma Laboral impulsada pel Govern de PSOE-UP. Una reforma implica un canvi en la llei i, en aquest cas, afecta als drets dels treballadors. Ahir vam convidar a debatre sobre els potencials i les mancances d’aquesta llei a l’andrea mendiola. Ella és advocada del bufet Mendiolaw del Carmel i la Marta militant de la @sectorial lleure de la Coordinadora Obrera Sindical.

Amb la col·laboració de l’Escola Piaget del Carmel vam compartir la mini-sèrie “L’escola de Paper”. Una creació audiovisual que consta de micro-curts fets per alumnes de la mateixa escola.

Per últim vam tenir l’actuació en directe de Acros . Tot això amenitzat per les fantàstiques Karmelafest!