Reprodueix vídeo

No funciona el vídeo? Prova el reproductor antic.

Dins el projecte d’anàlisi de música urbana amb perspectiva de gènere “aTRAPant Masclismes” els i les alumnes de 2on B de l’ESO de @institut.montjuic van crear aquesta cançó i el seu videoclip! 🎶🎙

El projecte consisteix en un procés de creació col·lectiva entorn la música “Trap”, on l’alumnat dels instituts que hi participen analitzen el fenomen cultural d’aquest estil musical i els elements que en formen part. Posteriorment el grup de joves crea la seva pròpia cançó de manera col·lectiva.

La proposta, que compta amb el suport del Pla de Barris de La Marina, s’emmarca en la relació de projectes de l’Espai Jove La Bàscula en col·laboració amb els instituts del territori.

Després d’un procés de reflexió sobre quina música escoltem i quins son els nostres referents, van passar a la part d’escriptura i de creació de la lletra acompanyades de les raperes @elane.meta i Mery.

Per acabar, es realitza el videoclip de la cançó. Es decideix què volen reflectir i com volen fer-ho. Mitjançant sessions dedicades a la formació, les joves poden assolir els coneixements tècnics bàsics per a poder dissenyar i enregistrar audiovisualment la seva pròpia peça audiovisual.