No funciona el vídeo? Prova el reproductor antic.

La cooperativa Voltes treballa l’arquitectura i l’urbanisme com a eina de transformació social. En aquesta ocasió, la intervenció s’ha realitzat amb els alumnes de 4t d’ESO de l’Institut Antaviana del barri de Roquetes.

L’alumnat ha aprofitat un espai proper a les aules i que habiten sovint, l’amfiteatre de #NouBarris, per a re-pensar l’ús que en fan i incloure noves estructures funcionals.

Paral·lelament, vam fer un acompananyament i formació a una part de l’alumnat per tal de deixar retractat el projecte d’urbanisme en un reportatge participatiu. Les alumnes són les encarregades de conceptualitzar i dur a terme el reportatge.

L’objectiu és mostrar la feina de les companyes, així com insistir en la importància de l’urbanisme com a mesura per a millorar els espais comuns i, consegüentment, crear comunitat.