Reprodueix vídeo

No funciona el vídeo? Prova el reproductor antic.

Aquest curt emmarcat dins el programa de creació cinematogràfica del SALTO DEL EJE, dins la iniciativa Cultura que transforma, té la finalitat de facilitar que infants i adolescents de barris vulnerables, puguin accedir i participar de la cultura d’una forma plena.

En aquest cas, CàmeresiAcció, en col·laboració amb l’entitat JIS i el Festival Inclús, va acompanyar un grup de joves del barri de Cerdanyola de Mataró per a que realitzessin el seu propi curtmetratge; així, des de la facilitació de grups per a la recerca de temàtica i les inquietuds, fins al desenvolupament del guió i storyboard o el rodatge del mateix, les joves van crear el curtmetratge contra el maltractament infantil.
Ens sentim molt contentes amb el resultat i les felicitem també des d’aquí!

Agraïdes també amb l’Espai Gatassa de Mataró i totes les facilitats que ens posar per poder realitzar aquest procés durant una setmana en el seu centre.

El programa desenvolupat a nivell nacional de la mà de la “Federación Estatal de Coordinadoras de Festivales y Muestras de Cine y Contenidos Audiovisuales, Federación Pantalla,” aglutina a més de 180 festivals i mostres de cinema.

El Curtmetratge “COP DE REALITAT” va ser seleccionat per projectar-se el passat 24 de Setembre al FESTIVAL INTERNACIONAL DE CINE DE SAN SEBASTIÁN i el 28 de Novembre al FESTIVAL INCLÚS.

RTVEplay: https://www.rtve.es/play/videos/salto-del-eje/salto-del-eje

MAKING OF: https://youtu.be/8M-vkpKLfh8

Reserva d’entrades ( gratuït ): https://inclus.cat/edicions/edicio-2023