Lo que era y lo que soy – Ce qui était et ce que je suis

Canción de Rap y Videoclip resultado del intercambio llevado a cabo a finales de Julio entre más de 30 jóvenes franceses y catalanes de centros de ocio de las regiones de Pribac, Lafrançaise y los centros recreativos Triciclo de Sant Joan Despí, Can Serra del Hospitalet y el GISC del Prat. El intercambio se llevó a cabo en la escuela de naturaleza de Cal Ganxo (Castelldefels) y Centro Esplai (El Prat de Llobregat).

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca