Tu mirada me construye [Obra Social Sant Joan de Déu]

Cortometraje participativo resultado del proceso conjunto llevado a cabo por alumnos de 3º de ESO del instituto Cuatro Cantons con el apoyo de la Obra Social San Juan de Dios, la Fundación Bayt al Thaqafa y CàmeresiAcció. El proyecto “Escuela amiga”, consiste en la creación de una pieza audiovisual creada de forma colectiva con el objetivo de recoger las diferentes miradas existentes sobre el Islam, así como las fobias que se derivan a nivel social.

# latevamiradaemconstrueix

# islamofobia

+ info: https: //solidaritat.santjoandedeu.org/es/actualidad/tu-mirada-me-construye

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca