En aquest primer clip veiem com es desplega la Xarxa de Suport que apleguen els barris de Vallcarca, El Coll, La Salut i Penitents, composada per: Heura Negra, Assemblea de Vallcarca, Assemblea de Joves, Comitè de vaga 8M, Sindicat d’Habitatge, Assemblea Feminista La Brotada, l’Antic Forn, Fusteria, Bodega La Riera, Voltes Coop, Ruderal, CDR Vallcarca, Veïnes per La Salut. A més, entrevistem a diferents treballadores que continuen als seus llocs de trebal en aquest confinament.

Càmeresiacció neix de la crisi que es va iniciar al 2008, dels vincles que es van generar en les revoltes i en el videoactivisme d’aquells moments. Es per això que davant d’aquesta situació, ens tornem a aixecar i a recordar que el sentit de la contrainformació i la solidaritat són i han estat sempre els pilars.

Són dies de contradiccions, de posicionament i sobretot de construcció de relats, és per això que des de la necessitat de l’anàlisi, la reflexió i la denúncia ens volem posar a disposició de totes aquelles revolucions quotidianes que no seran televisades. Amb prudència i amb responsabilitat, ens adherim a la proposta de reduir al màxim la propagació d’aquest i de la resta de virus (capitalistes, masclistes, racistes, etc.) i tanquem el local.

A l’hora quedem a disposició de totes aquelles que sentin la necessitat de ser escoltades i per això, cuidant-nos, intentarem donar cobertura a les invisibilitats de les lectures hegemòniques.

👉🏼 #Escriu a info@cameresiaccio.org si creus que podem ser d’ajuda. Seguim!!! Aquests moments son els que ens fan créixer a nivell humà i polític.