La vida antes que el capital [Rambla Badal]

En Barcelona la tarde del 19 de Mayo tuvieron lugar diferentes movilizaciones para responder a la crisis social y económica que ha desencadenado la pandemia del Covidien19. Nosotros nos hemos sumado a la que tenía lugar en la Rambla de Badal del barrio de Sants.
Bajo la consigna, “La vida antes de que el capital! Cambiamos los balcones por las plazas! Bajamos las cacerolas a las calles! cada martes a las 20.00h nos vemos en las plazas.
Esta crisis, que la paguen los ricos. #RecuperemElsCarrers #LaVidaAbansQueElCapital # RealitatsCovid19

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca