No funciona el vídeo? Prova el reproductor antic.

Com etiquetem a les persones? – Escola d’Art Ondara -Tàrrega Aquesta primavera del 2022 Portaveus l’hem portat a terme en sinergia amb el projecte #yocambiotodo de l’Obra Social Sant Joan de Déu. En aquest projecte de sensibilització des d’una perspectiva critica i audiovisual vers la Salut Mental, vam estar en 16 centres educatius de l’Estat espanyol. Des de Calella, Girona, Barcelona, València, Mèrida o Sevilla. A banda, coordinant la col·laboració amb 4 productores, Asad -Granada, EleventhFloor-Madrid, Kontuka-Iruña i Bilbao, vam estar presents també a ciutats com Huesca, Iruña, Bilbao o Granada. Una experiència inolvidable que podeu visionar amb aquest meravellós making off realitzat per pssjd. Salut i canvi! Al finalitzar el projecte es va celebrar l’entrega del Premi Nacional #JoHoCanvioTot en un acte molt emotiu. Durant 4 mesos, els 16 centres educatius que van obtenir les beques #JoHoCanvioTot van treballar els seus projectes audiovisuals, acompanyats per diferents productores. El resultat ha estat fantàstic, de fet, el jurat va tenir-ho molt complicat per decidir els 5 guanyadors 🔝 ! I van ser: 🎥 ‘Y tú… ¿Estás bien?’, de l’iesalbayzin 🎥 ‘Sin filtros‘, de l’IES ISLAS Filipinas 🎥 ‘Etiqueta’m‘, d’EA Ondara 🎥 ‘3/12’, d’Escolapios Barbastro. 🎥 ‘Loco no, persona‘, de l’Institut Emérita Augusta. 👏 Enhorabona a totes i a tots, molt bona feina! Els vídeos són tots al Youtube de #YoCambioTodo. A CàmeresiAcció abordem la Salut Mental de forma holística i interseccional. Comprenent la Salut com a cosa de totes i entenent que la trajectòria vital de qualsevol persona pot enfrontar-se amb diferents estats de crisis. Amb el projecte Portaveus pretenem recuperar la dimensió política de la Salut Mental i posar al centre el benestar de les persones. Caminar cap a una consciència col·lectiva que s’articuli des de la denúncia social i des de la defensa d’uns drets poc reconeguts. Per això, des de CàmeresiAcció generem espais d’expressió i d’escolta que faciliten l’autorepresentació de les persones i possibiliten amplificar les seves veus i generar noves sinergies mitjançant la difusió dels seus continguts audiovisuals. Sense intermediaris/es.