Tràiler:

Sinopsi:

Un grup de joves estudiants d’arquitectura formen l’Associació ESFA (Espai Social i de Formació en Arquitectura) per treballar la vessant social de la seva professió. Les ganes de proposar noves formes de fer arquitectura, des de la sostenibilitat, la participació comunitària, l’accessibilitat, etc. les condueix a trobar-se amb en Flor. Una persona en situació sense llar amb una visió àcida i crítica sobre la realitat socio-econòmica actual, amb qui s’endinsen en un projecte de bioconstrucció que les obliga a afrontar innombrables conflictes interns al voltant del voluntariat, la cooperació, l’autogestió i la vida en general.

 

D’altra banda, coneixerem també les realitats d’altres col·lectius i cooperatives que compten amb ex-participants d’ESFA. Així, el col·lectiu Volta implicat en la Cooperativa d’Habitatge de Vallcarca o la Cooperativa Celobert, ens explicaran quina ha estat la influència que ESFA ha tingut en la seva forma d’entendre l’arquitectura en l’actualitat.

 

Títol: L’Arquitectura de Base
Storyline: Un grup de joves estudiants d’arquitectura formen l’Associació ESFA (Espai Social i de Formació en Arquitectura) per treballar la vessant social de la seva professió. Les ganes de proposar noves formes de fer arquitectura, des de la sostenibilitat, la participació comunitària, l’accessibilitat, etc.
Duració: 20´18”
Idioma original: Català/Castellano
Subtítols disponibles: Castellà
Gènere: Documental
Any de producció: 2016
País de producció: España
Format original: DVD – Full HD 1920x1080p
Norma – Compressió: PAL – MPG4
Aspect ratio: 16:9