QUIENES SOMOS (Traducción en proceso)

DAVID FERNÁNDEZ:

Llicenciat en Sociologia per la Universitat de Barcelona i Tècnic Superior en Integració Social, també va cursar el curs “Com ens expliquen el Món: Comunicació, migració i desenvolupament” per l’Institut de Formació Contínua UB. Co-Fundador de la Cooperativa Càmeres i Acció (2012). En l’actualitat coordina diversos projectes d’intervenció social mitjançant l’audiovisual.  Ha format part també de diferents companyies de teatre com a actor i guionista, realitzant i impartint diferents cursos d’intervenció social mitjançant el Teatre Social. L’any 2018 ha estat també com a resident artístic a Medellín, realitzant un projecte d’intervenció audiovisual amb el col·lectiu Platohedro. Participa del projecte LaVeinal.tv, NoBordersFilms i del Punt de Suport de Persones Migrants. En la línia de treball migratori ha realitzat diverses experiències als camps de refugiats de Calais ( 2016 ), Atenes ( 2017) , a la frontera Sud Melilla/Gourougou (2017), al Senegal (2018) i al Líban (2019).

SÍLVIA CEPERO:

Llicenciada en Ciències de la Comunicació i Postgrau de Documental i Gènere. Formació oficial de Facilitació en Processos de Grup del Iface (Institut de Facilitació Europeu). Co-Fundadora de la Cooperativa de Vídeo i Transformació social CàmeresiAcció (2012) i Co-Fundadora del Canal de TV comunitària La Veïnal TV (2016). Dissenya, facilita i coordina projectes d’intervenció social mitjançant la creació audiovisual. Ha realitzat, muntat i co-dirigit diversos documentals. Ha format part de Mitjans de comunicació Comunitaris i Independents de Barcelona com la Mosca TV i ha treballat per la Televisió Pública RTP2 a Lisboa, Portugal. Va complementar la formació amb Seminaris de Cinema a L.A California i va col.laborar en una productora per History Channel. Al 2018 facilita la co-creació d’una campanya de sensibilització de la Comunitat Indígena Guaraní Mbya a Paraty – Rio de Janeiro (Brasil). Ha sigut ponent en vàries xerrades sobre Vídeo i Transformació social a Barcelona, Donostia, Madrid, Palma de Mallorca, San Cristóbal (Mèxic) i Fortaleza (Brasil). Té formació en Dansa Contemporània i en Teatre com a Eina de Transformació Social. És facilitadora de grups, videoactivista i feminista.

ÀNGELA GARCIA

Membre de la Cooperativa CàmeresiAcció. Actualment co-dissenya, dinamitza i post-produeix diversos projectes d’intervenció social mitjançant la creació audiovisual i participa en la realització, la direcció i el muntatge de diversos documentals. Graduada com a Tècnica Superior en Realització Audiovisual i d’Espectacles i formada en Creació de Cinema Documental. Des de 2008 ha format i forma part de diverses companyies de dansa urbana i teatre. Ha co-dissenyat, co-dirigit i interpretat l’espectacle Lab-ARTE (dansa, teatre i circ), seleccionat com a convidat al festival Kaldearte (Vitoria-Gasteiz 2016).
Actualment participa en el projecte LaVeïnal.tv.