menu

El carro pel pedregar. El Gitano de Balaguer

CAMPANYA MICROMECENATJE

“És terrible la realitat que et crea la imaginació, és una tortura mental que no es pot descriure en paraules, només ho sap el que ho ha viscut”.
Joan Porta Salse, El Gitano de Balaguer.

Obrim campanya de micromecenatge per al Documental “El carro pel pedregar. El Gitano de Balaguer”.

Fa prop d’un any va començar l’aventura de realitzar el documental que recollís la trajectòria i vida d’en Joan Porta Salse, el Gitano de Balaguer.
El documental, més enllà de la trajectòria musical, s’endinsa en la part més humana de la persona i del personatge. El Joan, entre tantes altres coses, ens parla obertament de salut mental, de l'esquizofrènia, els brots psicòtics i dels diferents ingressos hospitalaris que han marcat la seva vida. Sobre com aquests fets modifiquen també la forma d’entendre i superar les diferents addiccions.

A banda, en el documental hi participen també persones que han compartit moments amb ell com músics, productors o psiquiatres entre d’altres.
Un producte sense embuts, amb tocs d’humor i que creiem no us deixarà indiferents.

L’objectiu és tancar-lo a finals del 2024 i que l’estrena tingui lloc a inicis del 2025 estenent les projeccions durant gran part del mateix any. Així, tenim aparaulades projeccions a Balaguer, Lleida, Tàrrega, Mollerussa o Barcelona entre d’altres.

Avui compartim conta bancària per rebre aportacions, fer-ho possible i aconseguir finançar la feina feta i la que tenim per endavant.

Donatius

Número de conta (caixa d’Enginyers):ES97 3025 0002 4114 3345 9304
Concepte: “Donatiu: El carro pel pedregar. El Gitano de Balaguer.”